Air Cargo Challenge 2017: ZAGREB

Actualment, estem treballant en el desenvolupament d'un nou avió per a la nostra participació en la nova edició del concurs universitari internacional Air Cargo Challenge 2017 que tindrà lloc a Zagreb, Croacia.


Són varis els objectius que es planteja l’equip referents a la competició:

 -     En termes generals, es vol dissenyar un avió capaç de completar el circuit establert per l’organització.

 -     En quant al màrqueting i comunicació, es cerquen patrocinadors que financin i recolzin el projecte. A més, es difonen les activitats d’interès per l’estudiant de l’entorn universitari de Terrassa, tinguin o no relació amb el projecte, per tal d’intercanviar coneixements i col·laborar amb altres associacions del Campus.

-     Des del departament d’aerodinàmica, s’optimitza el disseny aerodinàmic per tal de reduir el consum i maximitzar la payload, i es realitzen ocasionalment proves experimentals en túnel de vent o utilitzant telemetria sobre l’avió. 

-     En quant al disseny estructural, es vol reduir el pes de l’estructura, permetent una reducció del consum i una millora de les prestacions, i dissenyar-ne una d’apta per suportar factors de càrrega alts.

-     En el departament de propulsió es volen estudiar les diferents configuracions de motor-hèlix establertes per l’organització.

-     Des del grup d’electrònica i control, dissenyen els mecanismes de control de l’aeronau.

  • LOGO ACC
  • ACC VENTURI
 

ACC'15: Stuttgart

Al passat ACC 2015 que va tenir lloc a la localitat Alemanya de Stuttgart, el nostre equip, debutant en la competició, va assolir el top10!

 

H2lift Project

El novembre de l'any 2015 vam engegar un nou repte, desenvolupar un avió impulsat únicament amb hidrògen.

 
 
 

Altres

 
prev next